• Røykfritt arbeidsmiljø

19/01/2015

15.august 2010 ble vi en tobakksfri arbeidsplass.
    Det betyr at de ansatte ikke kan røyke eller snuse i arbeidstiden. Tidligere var det lov å røyke i pausen, men fra 2010 endret vi på dette.

• LYST TIL Å JOBBE HOS OSS?

09/03/2017

Har du lyst til å jobbe i barnehage?Vi har stadig behov for tilkallingsvikarer, så send CV og søknad til post@mellosparkenbarnehage.no

Skriv også i søknaden om du ønsker å stå på felles vikarliste for de private barnehagene i Moss, så kan jeg sette deg opp. Du vil da få mulighet til vikarjobber i hele Moss.
    De vikarene som viser engasjement og står på får mange vakter - og i noen tilfeller fører det også til faste ansettelser.

PS: Vi har et godt arbeidsmiljø og har et styre som vet å sette pris på de ansatte. Her får alle tilbud om kurs og kompetanseheving og vi gjør også mye sosialt sammen som: teambuildingsturer, sommerfester, julebord, lønningspils, grøtfest m/julegaver og mye annet sosialt. Vi er medlem av PBL- A og har gode tariffavtaler og pensjonsordninger.
    Velkommen til oss :)