• Søke barnehageplass

  09/03/2017

   

  Å velge barnehage til det kjæreste man har, er vanskelig. Vi anbefaler derfor alle å dra på besøk til de aktuelle barnehagene man skal søke på. Ved å få en omvisning samt å få snakke med personalet blir man forhåpentligvis tryggere på valget man skal ta!
  Det kan være lurt å tenke gjennom hva som er viktig for deres familie. Er det viktig at barnehagen er i nærmiljøet, er det viktig hva slags type barnehage det er? Om det er musikkbarnehage, ernæring, natur - eller gårdsbarnehage? Valgene er mange. 


  O
  pptak blir administrert gjennom Kommuneforvaltningen for kultur og oppvekst. Frist for å søke til hovedopptaket er 1. mars 2017. Det gjelder også for de som søker overføring.

  For å søke om barnehageplass må man gå inn på http://www.moss.kommune.no/

  Eller ved å klikke på denne lenken:
  http://www.moss.kommune.no/oppvekst-og-utdanning/

  Prosessen videre er som følgende:

  1. Dere får tilbudsbrev/avslag fra Moss kommune
  2. Takker dere ja/nei til barnehageplass skal svaret sendes til KOMMUNEN.
  3. Når vi har fått beskjed fra kommunen at dere har takket ja til plass, sender vi dere en giro for andelsinnbetaling ( 2500,- pr barn)
  4. Når andelen er betalt blir dere invitert til et informasjonsmøte her i barnehagen. (Juni) Hvis ikke andelen blir betalt innen fristen mister dere plassen. (se vedtekter for Melløsparken barnehage SA)

  Melløsparken barnehage tilbyr kun 100 % plasser.

  Gjeldende priser fra 01.01.17
  En 100 % plass hos oss koster 2730,- pr mnd. Kost på kr 300.- kommer i tillegg. Alle måltider blir servert i barnehagen. Se mer informasjon om måltidene våre, under fanen "mat og måltider".

  Det gis 30 % søskenmoderasjon for barn nr. 2, og 50 % søskenmoderasjon for barn nr. 3 og fler.