• Gullkorn fra våre barn:

28/06/2013

Gutt 4 år
    Vi er hemmelige pioner (spioner)

Jente 4 år
    I morgen skal jeg ha på den nye Dugnaden min! ( bunad)

Jente 3 år
    Snakker om det å bade i basseng. Jenta sier "man må ikke tisse vannet da" Nei, sier den voksne. Jenta fortsetter "nei, for da blir fiskene våte"

Gutt 4 år
    Får vite at en mor i barnehagen har baby i magen og spør henne: "hvordan har du fått den dit, har du spist den?"

Jente snart 3 år
    De voksene tuller litt med hverandre og den ene kaller den andre for Sexy lady. Ingen barn var akkurat der de var, men en liten jente fikk nå det med seg allikevel og spør så den voksne: heter du sexy lady?

Jente 4,5 år
    "sokken min har vælva av foten min"

Gutt 4 år
    Sitter på gulvet og leker med lego. Har en legodør i hånden. Voksen tror han sier "huset" og svarer, "Åh, er det døra som hører til huset?". Gutten svarer: Nei, BUSE!, - som hører til nesa"
    (det satt fast en buse på døra)

Gutt 3,5 år
    "vantene mine fryser"

Jente 3,5
    "jeg skal si noe til ansiktet ditt"

Jente 5
    " i morgen er det store julaften"

Gutt 5
    Har vært inne og tatt på seg votter. Den voksne spør hvor han fant de. hvor han svarer : " i gjett hvem som eier boksen" ( gjenglemt tøy)

Jente 4
    "Pappa sier jeg er utfordringen, for jeg gjør så mange rare ting"

Jente 4
    "det har jeg sagt 100 kilo ganger"

Jente 4
    "den som dør kommer opp på regnskyene"

Jente 4
    Det snakkes om makrell i tomat hvor jenta sier "jeg liker fisk, men ikke sånn med munn på da"

Gutt 4
    En far kommer og henter og ser at det ikke er spist noe av matpakken, hvor gutten svarer "Jeg må passe på vekten"

Jente 5 år
    Vi har besøk av en elektriker fordi Kristoffer Robin er helt mørklagt. I det lyset omsider kommer på igjen sier jenta "det der må være broren til SUPERMANN"

Gutt 4 år
    Sier til ped.leder: "du kan få være med meg hjem å se marken skrumpe på gulvet mitt"

Gutt 5 år
    Cecilie har samlingsstund og har tatt med div husdyr. Så spør hun barna: Hvem får vi osten fra?, hvor gutten svarer: fra Tine, vel!

Jente 5 år
    "Jeg vil ikke bli mamma, for da blir mammaen min gammel"